Konya
Parçalı bulutlu
3°
Aksaray
Açık
3°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da köprü yıkılıyor! Başkan Altay’dan açıklama

Konya’da köprü yıkılıyor! Başkan Altay’dan açıklama

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Mevcut köprüyü yıkarak yerine yeni bir köprü yapıyoruz. Çalışmaları Pazartesi günü sabah saatlerinde bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

Okunma Süresi: 1 dk

Konya Büyükşehir Belediyesi, TCDD ile birlikte yürütülen KONYARAY Banliyö Hattı Projesi kapsamında Meram Yeniyol Alt Geçidi'nde bakım ve iyileştirme çalışmaları başlattı. Çalışmalar nedeniyle alt geçit 22 Mart Cumartesi (bugün) saat 00.00’dan 24 Mart Pazartesi saat 06.00’ya kadar trafiğe kapatıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 24 Mart Pazartesi günü saat 06.00 itibarıyla yol kısmen çift yönlü olarak trafiğe açılacak.

gmpyotzwcaadcgv.jpeg

BAŞKAN ALTAY’DAN AÇIKLAMA

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, projeye ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"KONYARAY Banliyö Hattı projemiz kapsamında Meram Yeniyol Alt Geçidi'ni yeniliyoruz. Mevcut köprüyü yıkarak yerine yeni bir köprü yapıyoruz. Çalışmaların Pazartesi sabahı tamamlanmasını planlıyoruz. Araç trafiğine kapattığımız güzergah nedeniyle sürücülerimizden alternatif yolları kullanmalarını rica ediyorum."

gmpyoudaqaavkhc.jpeg

Sürücüler, çalışma süresince şehir içindeki alternatif güzergahları kullanarak ulaşım sağlayabilecek.

Yorumlar
B
Bertannnnnn 8 ay önce
Zaten yıkıp geri yapıyorsunuz yine bir halta yaramıyor uzun harmanlar alt geçidini yatırılan para 2 defa yapıldı hala daha olmadı yazık çok yazık bu paralara
BEĞENME
0
CEVAPLA
F
FSM 8 ay önce
Metro kardeşim metro yeraltı metrosu bu Konya Büyükşehir belediyesi hala saçma sapan işlerle uğraşıyor
BEĞENME
0
CEVAPLA
A
Asya 8 ay önce
Para yok diyorlar belediye küçülmeye gidiyor eleman çıkarıyor millet işsiz kalıyor.yapili köprü yikiliyo yerine yenisini yapıyor.Bos ilserle ugrasiyolar.
BEĞENME
0
CEVAPLA
M
M.T. 8 ay önce
Yıl 1960, günlerden 26 Mayıs . Bu yıkılan alt geçit ertesi gün açılacak. Her yer pankart ve dövizlerle donatılır. "MUTEREM BAŞVEKİLİMİZ ADNAN MENDERES, HOŞGELDİNİZ!" O gece ihtilal olur ve şafakla birlikte o pankartları asan TCDD personeli tarafından yok edilir. Büyüklerimden dinlediğim bir anı...
BEĞENME
0
CEVAPLA
M
Mustafa Kes 8 ay önce
Hayırlı olsun inşallah. Ama o alt geçidin bir problemide yükseklik ve yağmurda tıkanma problemi var. Madem bir işe başladınız bunlarında çözümünü yapın lütfen
BEĞENME
0
CEVAPLA