Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik kapsamında yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde 9. etkinlik olarak düzenlenen piknik organizasyonunu büyük bir coşku ve geniş katılımla gerçekleştirdi.
Etkinliğe Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, çeşitli kamu kurumlarının müdürleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çocuklar için eğlenceli yarışmalar, sportif faaliyetler, yüz boyama etkinlikleri, uçurtma uçurma, palyaço gösterileri ve meddah anlatılarıyla renklenen etkinlik, hem miniklerin hem de ailelerin unutamayacağı bir güne dönüştü. Katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşen organizasyonda, çocukların yüzlerindeki mutluluk ve gülümseme günün en anlamlı anı oldu.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Gönüller bir oldu. Çocuklarımızla geçirdiğimiz bu özel gün, bizler için de büyük bir mutluluk kaynağı. Birlikte güçlüyüz, birlikte daha güzeliz” ifadelerine yer verildi.