Konya
Parçalı bulutlu
4°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
1°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da esnaf sorunları çözüm için masaya yatırıldı

Konya'da esnaf sorunları çözüm için masaya yatırıldı

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, bölgesel istişare toplantısında esnafın sorunlarını masaya yatırarak çözüm önerilerini tartıştı. İl Müdürlerinin de katıldığı toplantıda, esnafın ihtiyaçlarına yönelik işbirliği vurgulandı.

Okunma Süresi: 1 dk

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, bölgesel olarak düzenlediği dört istişare ve değerlendirme toplantısının ilkini gerçekleştirdi. Konya Merkez, Çumra ve Güneysınır Odalarının Başkanları, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıya Ticaret, Sanayi ve Teknoloji, Tarım, Milli Eğitim, İŞKUR, KOSGEB İl Müdürleri de iştirak etti.

01-1.jpg

Toplantıda, esnaf ve sanatkârların karşılaştığı sorunlar ele alınırken, çözüm önerileri de tartışıldı. Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, konuşmasında birlik ve dayanışmanın önemine değinerek, esnafın sorunlarını çözmek için sürekli olarak sahada olduklarını vurguladı. İl Müdürlerine de teşekkür ederek, her zaman desteklerini hissettiklerini ifade etti.

05-2.jpg

Başkan Karabacak’ın açılış konuşmasının ardından, toplantıya katılan İl Müdürleri, oda başkanlarının ve üyelerinin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini sıraladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *