Konya
Açık
22°
Aksaray
Açık
23°
Karaman
Açık
25°
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da derneklerin geleceği için önemli adımlar atılıyor!

Konya'da derneklerin geleceği için önemli adımlar atılıyor!

Konya Valisi İbrahim Akın, Dernekler Baş Denetçisi ve denetçilerle bir araya gelerek derneklerin işleyişi ve denetim süreçlerini değerlendirdi.

Konya'da derneklerin geleceği için önemli adımlar atılıyor!
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Valisi İbrahim Akın, Dernekler Baş Denetçisi Fahriye Okutan Seçkiner, denetçiler Murat Yıldırım ve İsmail Ünlü ile bir araya gelerek derneklerin işleyişi, denetim süreçleri ve sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda, Konya’daki derneklerin faaliyetlerinin daha verimli ve etkili hale getirilmesi için çeşitli öneriler gündeme geldi. Vali Akın, derneklerin şehrin sosyal yapısına katkı sağladığını belirterek, denetim süreçlerinin önemine dikkat çekti. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerinin şeffaf ve hesap verebilir şekilde yürütülmesinin büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız