Konya’da CHP’li belediye başkanından çiftçilere ‘yanındayız’ mesajı! "Mücadelenin farkındayız"

Konya’nın Seydişehir ilçesinde zirai don nedeniyle tarım alanları zarar gördü. CHP'li Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, ‘üreticilerimizin yanındayız’ mesajı verdi.

Konya’da CHP’li belediye başkanından çiftçilere ‘yanındayız’ mesajı! "Mücadelenin farkındayız"
Yayınlanma:

Konya, Karaman ve Aksaray’da tarım alanları zirai don nedeniyle büyük zarar gördü. Konya’nın Seydişehir ilçesinde de don nedeniyle çiftçiler zarara uğradıklarını ifade etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, yaşanan zorlu süreçte çiftçilerin yanında olduklarını söyledi.

hasan-ustaoglu-chp-seydisehir.jpg

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında Ustaoğlu, “Don nedeniyle zarar gören çiftçilerimize geçmiş olsun. Bugün sabah etkili olan don üreticilerimizin emeklerini ve alın terini bir anda risk altında bıraktı.

Bu zorlu süreçte çiftçilerimizin yanındayız. Üretimin kıymetini biliyor, üreticilerimizin mücadelesini takdir ediyoruz. Tüm çiftçilerimize geçmiş olsun” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.