Konya
Açık
3°
Aksaray
Az bulutlu
5°
Karaman
Az bulutlu
2°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da böyle hırsızlık görülmedi! Bekçiden büyük vurgun

Konya’da böyle hırsızlık görülmedi! Bekçiden büyük vurgun

Konya’nın Karatay ilçesinde bir iş yerinde gece bekçisi olarak çalışan Hüseyin E., arkadaşlarıyla birlikte farklı zamanlarda yaklaşık 250 ton arpa çaldı.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın Karatay ilçesinde bir iş yerinde gece bekçisi olarak çalışan Hüseyin E., arkadaşlarıyla birlikte farklı zamanlarda yaklaşık 250 ton arpa çaldı. Son olarak iki kamyona yükledikleri 50 ton arpayı satmaya çalışırken polis tarafından suçüstü yakalanan üç şüpheli gözaltına alındı.

Güvenlik Kameraları Önceden İptal Edildi

Olay, dün gece saat 01.30 sıralarında Saraçoğlu Mahallesi Hisar Sokak’ta meydana geldi. Büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılan iş yerinde tonlarca arpanın eksik olduğunu fark eden yetkililer, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemede, güvenlik kameralarının bir hafta önce devre dışı bırakıldığı tespit edildi.

Kamyonlar Takip Edildi, Şüpheliler Gözaltına Alındı

Polis ekipleri, gece bekçisi Hüseyin E.’nin iş yerine ait silodan kamyonlarla arpa çıkardığını belirledi. Kamyonları takibe alan ekipler, araçları Karatay ilçesinde buldu. Hüseyin E. ile birlikte kamyon sürücüleri Muhammed D. (34) ve Bayram Ü. (35) gözaltına alındı. Çalınan 50 ton arpa iş yerine teslim edildi.

Bekçi: "Pişmanım, Şeytana Uydum"

İfadesinde, daha önce de farklı zamanlarda toplam 250 ton arpa çaldıklarını itiraf eden Hüseyin E., “Pişmanım, bir anlık şeytana uydum” dedi. Üç şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Konya’da böyle hırsızlık görülmesi!

Konya’da böyle hırsızlık görülmesi!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *