Konya
Az bulutlu
4°
Aksaray
Kapalı
3°
Karaman
Parçalı bulutlu
5°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da Bisiklet Tutkunları Eflatunpınar’dan Eşrefoğlu Camii’ne Pedal Çevirdi

Konya’da Bisiklet Tutkunları Eflatunpınar’dan Eşrefoğlu Camii’ne Pedal Çevirdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çevreci ulaşımı teşvik etmek ve aktif yaşam kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen bisiklet sürüş etkinliğine dair sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Okunma Süresi: 1 dk

Eflatunpınar’dan başlayarak tarihi Eşrefoğlu Camii’ne uzanan rotada gerçekleştirilen sürüş programına Konya’daki çeşitli bisiklet toplulukları yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, spor, tarih ve doğanın iç içe geçtiği anlamlı bir etkinlikte buluşmanın keyfini yaşadı.

guhxiqbwyaaeaad.jpg

Başkan Altay, “Etkinliğe katılan tüm bisikletseverlere gönülden teşekkür ediyorum” diyerek, doğayla uyumlu ulaşım alternatiflerini desteklemeye ve Konya’da bisiklet kültürünü geliştirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Program boyunca hem çevre bilincine hem de sağlıklı yaşam farkındalığına dikkat çekildi. Katılımcılar, tarihi ve doğal güzellikler eşliğinde keyifli bir gün geçirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *