Konya
Açık
3°
Aksaray
Az bulutlu
5°
Karaman
Az bulutlu
2°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya mahallelerinde konfor yükseliyor! Başkan Altay duyurdu

Konya mahallelerinde konfor yükseliyor! Başkan Altay duyurdu

Konya Haber: Konya Büyükşehir Belediyesi, 31 ilçedeki sorumluluk alanında bulunan mahalle yollarında standardı yükseltmek için aralıksız çalışıyor.

Okunma Süresi: 1 dk

Konya Haber: Konya Büyükşehir Belediyesi, 31 ilçedeki sorumluluk alanında bulunan mahalle yollarında standardı yükseltmek için aralıksız çalışıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya genelinde sorumluluk alanlarındaki yollarda kaliteyi ve konforu yükseltmeye büyük önem verdiklerini ifade etti.

“Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla Konya’nın merkez ve tüm ilçeleriyle birlikte altyapısı ve üstyapısı tamamlanmış bir şehir olması için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Altay, “Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle yollarındaki standardı yükselterek vatandaşlarımızın daha konforlu ve güvenli şekilde seyahat etmesi için durmaksızın çalışıyoruz. Hüyük ilçemizde de Budak ve Tolca mahalleleri arasındaki yolda yürüttüğümüz 6 kilometrelik sathi kaplama çalışmasını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Maliyeti 9 milyon lirayı bulan yol çalışmamızın ilçemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *