Konya Halkapınar'da peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor
Konya'nın Halkapınar ilçesinde devam eden Fahri Vardar Çınar Altı Mesire Alanı'nda peyzaj düzenleme çalışmaları yerinde incelendi.
Yayınlanma:
Konya Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Vardar, ilçedeki Fahri Vardar Çınar Altı Mesire Alanı'nda süren peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmalara dair yetkililerden bilgi alan Halkapınar Belediye Başkanı Vardar, "Doğayla uyumlu ve vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebileceği bir alan oluşturmayı hedefliyoruz.
Peyzaj düzenlemeleriyle birlikte Fahri Vardar Çınar Altı Mesire Alanı daha modern ve estetik bir görünüme kavuşacak. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, Fahri Vardar Çınar Altı Mesire Alanımızı halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.