Konya
Açık
-4°
Aksaray
Açık
-1°
Karaman
Açık
-1°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya Emniyeti’nden duygusal tören!

Konya Emniyeti’nden duygusal tören!

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlar için Sultan Selim Camii'nde Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Okunma Süresi: 1 dk

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, 6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlar için Sultan Selim Camii'nde Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Programda Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Anma programına Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, emniyet müdür yardımcıları, birim amirleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü, “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlara ve meslektaşlarına Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

img-3603.jpeg

img-3602.jpeg

img-3601.jpeg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *