Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER), 5. Olağan Genel Kurul toplantısını Konya Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Sektör temsilcilerini bir araya getiren genel kurula, DERSİAD Konya Şube Başkanı Musa Özkan ve ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ da misafir olarak katıldı.
Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Genel kurulun divan başkanlığına Cüneyt Tat, katip üyeliklerine ise M. Resul Adıgüzel ve M. Ali Gökmen seçildi. Yönetim kurulu faaliyet raporu ile mali ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından, üyeler tarafından oy birliğiyle kabul edildi.
Toplantıda ayrıca, 2025-2027 dönemi yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) delegeleri için seçim yapıldı.
KONTİMDER 10. YILINI KUTLUYOR
Genel kurulun ardından konuşan KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tetik, derneğin 2015 yılında kurulduğunu ve 10 yıldır sektöre hizmet verdiğini belirterek, “Geçmişten bugüne emek veren tüm başkanlarımıza, yönetim ve denetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de sektörün sorunlarına çözüm üretmeye, bilgi aktarımı toplantıları, eğitimler, sosyal sorumluluk projeleri ve fuar organizasyonları ile üyelerimize fayda sağlayacak çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz” dedi.
STK'LARIN ROLÜ VURGULANDI
Sivil toplum kuruluşlarının toplum ve ekonomi üzerindeki etkisine dikkat çeken Tetik, pandemi sonrası değişen üretim ve tüketim alışkanlıklarına değinerek, “Değişen dünyada rekabet gücünü korumak için hızla adapte olmak gerekiyor. Ortak akıl ve iş birliği ile sektörümüze ve ülke ekonomisine katkı sunmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Yeni dönemde görev alacak yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Ali Tetik, tüm katılımcılara teşekkür etti.