Kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilsin! Konya'da vergi haftası kutlanıyor...

Kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilsin! Konya'da vergi haftası kutlanıyor... Detaylar haberde..

Kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilsin! Konya'da vergi haftası kutlanıyor...
Yayınlanma:

26 Şubat- 03 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Konya Vergi Dairesi Başkanı Recep Bora ve Başkan Yardımcısı Mesut Çalışır ile Tahsilat Müdürü Mehmet Say Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanı Recep Bora ziyarette, bu yıl 35’incisi kutlanacak olan Vergi Haftası ve kamu gelirlerinin tahsilatı başta olmak üzere kurumun çalışmaları hakkında Vali Özkan’a bilgiler verdi.

Vergi Haftasını kutlayan Vali Özkan, hafta dolayısıyla düzenlenecek olan etkinliklerin; vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulmasına katkı sağlamasını temenni ederek Başkan Bora ve defterdarlık görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.