Konya
Parçalı bulutlu
3°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Kapalı
2°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Karatay’da ulaşım konforu için asfalt çalışmaları hız kazandı

Karatay’da ulaşım konforu için asfalt çalışmaları hız kazandı

Karatay Belediyesi, 2025 yılı asfaltlama çalışmalarına Fevzi Çakmak Mahallesi’nden start verdi. Sezonun ilk sıcak asfalt serimi, Yakamoz Caddesi’nde 350 metrelik alanda gerçekleştirildi.

Okunma Süresi: 1 dk

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni sezonla birlikte Karatay’ın merkezinden en uzak mahallelerine kadar yol yapım, bakım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

asfalt-sezonu-basladi-6.jpg

Özellikle altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde asfalt seriminde hız kazanıldı.

asfalt-sezonu-basladi-4.jpg

BAŞKAN KILCA: “KARATAY İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, asfalt sezonunun başlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin ulaşım kalitesini artırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

asfalt-sezonu-basladi-8.jpg

Başkan Kılca, “Sürekli büyüyen ve gelişen Karatay’da vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için sahadayız. Fevzi Çakmak Mahallemiz, Yakamoz Caddesi’nde 350 metrelik sıcak asfalt serimimizi tamamladık. Altyapısı biten her mahallemizde, benzer çalışmaları hızla sürdüreceğiz” dedi.

asfalt-sezonu-basladi-5.jpg

2025 yılı hedefleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Kılca, sezon boyunca tüm mahallelerde planlanan asfaltlama çalışmalarının aralıksız süreceğini vurguladı. Başkan Kılca, “Tüm çabamız, Karataylı hemşehrilerimizin daha güvenli, konforlu ve modern bir ulaşım ağına kavuşması içindir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *