Konya
Açık
-4°
Aksaray
Açık
-1°
Karaman
Açık
-1°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Karatay’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinden Yıl Sonu Gösterisi

Karatay’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinden Yıl Sonu Gösterisi

Karatay Müftülüğüne bağlı Sultan Abdülhamithan Kur’an Kursu’nun yıl sonu kapanış programı, Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi.

Okunma Süresi: 2 dk

Karatay Müftülüğüne bağlı Sultan Abdülhamithan Kur’an Kursu’nun yıl sonu kapanış programı, Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa, il ve ilçe protokolünün yanı sıra öğrenci velileri de yoğun ilgi gösterdi.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Etkinliğe Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, İl Müftü Yardımcısı ve Karatay İlçe Müftü Vekili Hüseyin Avni Böge, Karatay Müftülüğü Şube Müdürü Adem Dal ile Sultan Abdülhamithan Kur’an Kursu ve Eğitim Derneği Başkanı Abdullah Acıbadem katıldı.

Program, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Avni Böge, selamlama konuşmasını ise İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge yaptı.

500127896-714983180928726-3343838728896385857-n.jpg

“KURSLARIMIZDA SADECE DİN DEĞİL, DEĞERLER DE ÖĞRETİLİYOR”

Konuşmasında 4-6 yaş Kur’an kurslarının önemine değinen İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen yaygın din eğitimi faaliyetleri kapsamında bu kurslarımızda yalnızca Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğretilmiyor; aynı zamanda vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik, saygı, sevgi ve dostluk gibi evrensel değerler de kazandırılıyor” ifadelerini kullandı.

MİNİKLERDEN BÜYÜK GÖSTERİ

Kapanış programı kapsamında sahne alan 4-6 yaş grubu öğrenciler, hazırladıkları mini gösterilerle izleyenlerden büyük alkış aldı. Etkinlik, öğrencilere takdim edilen hediyelerle sona erdi.

VELİLERE TEŞEKKÜR

Program boyunca öğrenci velilerine de seslenen yetkililer, çocuklarını bu önemli eğitimin parçası haline getirdikleri için teşekkür etti. Konuşmalarda manevi eğitimin erken yaşlarda başlamasının önemi vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *