Konya
Açık
-4°
Aksaray
Açık
-1°
Karaman
Açık
-1°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Karatay Müftü Vekili Böge, Sena Kız Kur’an Kursu’nu Ziyaret Etti

Karatay Müftü Vekili Böge, Sena Kız Kur’an Kursu’nu Ziyaret Etti

Konya İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Avni Böge, Karatay İlçe Müftülüğüne bağlı Sena Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek hafızlık öğrencileriyle bir araya geldi. Ziyarette Kur’an-ı Kerim’in ezberlenmesi ve yaşanmasının önemine dikkat çekildi.

Okunma Süresi: 1 dk

Konya İl Müftü Yardımcısı ve Karatay İlçe Müftü Vekili Hüseyin Avni Böge, Karatay İlçe Müftülüğü’ne bağlı Sena Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Ziyarete, İl Müftülüğü Şube Müdürleri Şakir Eğri ve Fatih Coşar ile Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkan Yardımcısı Davut Çukurkavak da eşlik etti.

Kurs bünyesindeki hafızlık ve hazırlık sınıflarını ziyaret eden Böge, öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim’in sadece okunması ve ezberlenmesinin değil, aynı zamanda mesajlarının hayata geçirilmesinin de büyük bir sorumluluk olduğunu vurgulayan Böge, “Hâfız sadece Kur’an’ı ezberleyen değil; onu kalbine, ruhuna ve hayatına nakşeden kişidir. Sizler yürüyen ve konuşan Kur’an’sınız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret kapsamında, kurs yöneticisi Rukiye Afşar’dan eğitim-öğretim faaliyetlerine dair bilgi alan Böge, öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı el emeği ürünlerin yer aldığı mezuniyet hatırası sergi alanını da gezdi.

Program, kurs yöneticileri ve öğreticilere teşekkür edilmesi ve başarı temennileriyle sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *