İçişleri Bakanı Yerlikaya, Konya’da! Yatırımlar değerlendirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya’da düzenlenen toplantıya katıldı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Konya’da! Yatırımlar değerlendirildi
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya’da Yatırım Değerlendirme Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.

Toplantıya Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Baykan, Mustafa Hakan Özer, Selman Özboyacı ve Meryem Göka, AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen'in yanı sıra, ilçe belediye başkanları yer aldı.

yerlikaya-konya-toplanti-1.jpg

Taş Bina'da gerçekleşen toplantıya ilişkin Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca açıklamada bulundu. Karatay Belediye Başkanı Kılca açıklamasında, “İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın katılımlarıyla Konya Yatırım Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantımızı yaptık. Hayırlara vesile olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

"BUNLARI YAKINDA TAMAMLAYACAĞIZ"

Bakan Yerlikaya ise yaptığı açıklamada, "Bugün İçişleri Bakanlığı olarak Konya’mızda hep beraber ihtiyaç duyulan yatırımlarla birlikte neler var bunların hepsini masaya yatırdık. Uzun bir toplantı oldu ama Konya büyük bir şehir, yüzölçümü en büyük olan şehir, dolayısıyla Konya’mızın huzuru, güvenliği ve esenliği olarak öncelikle bina olarak ihtiyaç duyduğumuz, yenilememiz gereken, ilaveten kapasite artışı gereken neler varsa belirledik. Bunları yakın zamanda inşallah tamamlayacağız. Bir eylem planı ortaya çıkacak ve bütçe planıyla da alakalı süreç nasıl bir imkan veriyorsa süratle Konyalı hemşehrilerimizle buluşturacağız. Tamamlanan, ihtiyaç duyulan yerlerle alakalı da inşallah yakın zaman içerisinde bunların da açılış töreni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.