Konya
Açık
3°
Aksaray
Az bulutlu
5°
Karaman
Az bulutlu
2°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Evlenecek çiftler için yeni yatırım açılıyor! Konya’da böyle nikah salonu görülemedi

Evlenecek çiftler için yeni yatırım açılıyor! Konya’da böyle nikah salonu görülemedi

Karatay Belediyesi, 2025 Aile Yılı kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi

Okunma Süresi: 1 dk

Karatay Belediyesi, 2025 Aile Yılı kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, evliliğe ilk adım atacak çiftler başta olmak üzere tüm vatandaşlara hitap eden Karatay Kültür Merkezi’nin tamamlandığını duyurdu.

img-1439.jpeg

Yeni tesisin açılışıyla ilgili konuşan Başkan Kılca, “Bu tesis, özellikle evliliğe ilk adımını atacak çiftlerimize 2025 Aile Yılı’nda armağanımızdır. Her detayıyla çok özel bir yatırımı daha şehrimize kazandırdık” ifadelerini kullandı.

img-1444.jpeg

Karatay Kültür Merkezi’nde nikah salonlarının yanı sıra sergi ve toplantı salonları da yer alıyor. Ayrıca yapılan çevre düzenlemesiyle birlikte tesis, açık hava fotoğraf stüdyosunu andıran görselliğiyle dikkat çekiyor.

Başkan Hasan Kılca, “Karatay’ımıza ve Konya’mıza hayırlı olsun” diyerek merkezin sosyal yaşamı canlandıracağına vurgu yaptı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *