Ereğli'de suçla mücadele şiddetleniyor! Büyük operasyonlar gerçekleşti

Konya'nın Ereğli ilçesinde polis ve jandarma ekipleri, suçla mücadele kapsamında yoğun denetimler gerçekleştirdi.

Ereğli'de suçla mücadele şiddetleniyor! Büyük operasyonlar gerçekleşti
Yayınlanma:

Yapılan operasyonlarda, çok sayıda suç unsuru ele geçirildi. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, denetimlerde 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet av tüfeği buldu.

aw383166-03.jpg

Ayrıca, kumar oynandığı tespit edilen bir derneğe baskın yapıldığı, kumar oynayan 4 kişi toplamda 36 bin 988 lira idari para cezasına çarptırıldı. Narkotik ekipleri ise, 1 hafta boyunca yapılan denetimlerde 6 kişiye işlem uygularken, 3 adet sentetik ecza hapı ele geçirdi.

aw383166-01.jpg

Ekipler ayrıca 4 bin 800 dolu makaron, 1.200 boş makaron, 4.75 litre el yapımı içecek ve 1 elektronik sigara sarma makinesi de ele geçirerek 2 kişi topladı. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda 2 bin 500 adet sahte ve taklit tişört bulundu ve 1 kişi gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.