Engelliler, Atalarını unutmadı

Konya Görmeyenler Derneği olarak yürütülen faaliyetler çerçevesinde 10 Kasım günü olması münasebetiyle Dünya Zihinsel Engelliler Derneği ile ortaklaşa program düzenledi

Engelliler, Atalarını unutmadı
Yayınlanma:

Konya Görmeyenler Derneği olarak yürütülen faaliyetler çerçevesinde 10 Kasım günü olması münasebetiyle Dünya Zihinsel Engelliler Derneği ile ortaklaşa program düzenlendi. Geziye görme engelliler, zihinsel engelliler ve ortopedik engelliler katılım sağladı.

Gezi Anıtkabir, Ulucanlar, Cezaevi Müzesi, Hacı Bayram Veli Türbesi ve teleferik turu ile devam etti.Konya Görmeyenler Derneği Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Dünya Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Mevlüt Ayvaz, Milli Mücadelesinin Başkomutanı, Cumhuriyet’in Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda ortaklaşa mesaj verdiler.

Daha sonra Konya Görmeyenler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Mediha Hasan, Tahsin Alaylı Görme Engelliler Ortaokulu Müzik Öğretmeni Mukaddes Arıcan 10.yıl Marşını söyledi. Başkanlar bu programın gerçekleşmesinde katkı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesine ,Keçiören Belediyesine ve Engelliler için yemek ikramında bulunan Çankaya Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Nilay Oğuztürk’e teşekkür ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.