Konya
Parçalı az bulutlu
-0°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
1°
Karaman
Parçalı az bulutlu
-1°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Derebucak’ta Temizlik ve Yol Çalışmaları Tamamlandı

Derebucak’ta Temizlik ve Yol Çalışmaları Tamamlandı

Konya Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, ilçe merkezi ve mahallelerde yürütülen temizlik ile yol düzenleme çalışmalarına dair bilgi verdi. Başkan Kısa, temiz çevre ve ulaşılabilir yollar için ekiplerin aralıksız çalıştığını belirtti.

Okunma Süresi: 1 dk

Konya Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, temizlik ve yol düzenleme faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Kısa, merkez ve mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları şöyle özetledi:

“Derebucak İlçe Merkezi ve mahallelerimizde temizlik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Merkez Camii önü ve çevresinde yıkama çalışmalarını tamamladık. Çamlık Mahallemizde de süpürme ve yıkama faaliyetlerini bitirdik.”

Göynem Mahallesi’nde kapsamlı temizlik ve düzenleme çalışmaları yürütüldüğünü ifade eden Kısa, “Göynem Çamiçi Alanı’nda temizlik ve yol düzenlemesi, Göynem Merkez Camii ve Yukarı Fatih Camii’nde detaylı temizlik çalışmaları tamamlandı. Aynı mahallede Tazı-Goraş-Uzunkuyu, Hasangocası-Gölcük, Çam içi-Goru ve Bağlararası Mevkii yollarında reglaj ve yol düzenlemelerini gerçekleştirdik” dedi.

Başkan Ahmet Kısa, Pınarbaşı Mahallesi Kaklık Yolu’nda da reglaj çalışmalarının tamamlandığını, Uğurlu Mahallesi’nde ise park ve bahçelerde detaylı temizlik, ot biçme ve süpürme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

“Mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için ara vermeden çalışıyoruz” diyen Kısa, “Temiz bir çevre, sağlıklı bir gelecek demektir. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *