Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 15–16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi yazılı bir mesaj yayımlayarak tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.
Başkan Bayındır mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Geleceğimizin teminatı olan kıymetli gençlerimiz, uzun süredir yoğun bir emek ve sabırla hazırlandığınız bu sınav sürecinin sonuna geldiniz. Hepinizin azmine, gayretine ve başarısına yürekten inanıyorum. Unutmayın ki bu sınav sadece bir başlangıçtır; asıl önemli olan hedeflerinize olan inancınızı kaybetmeden yolunuza devam etmektir.
Sınav esnasında sakinliğinizi koruyun, kendinize güvenin ve bilgi birikiminizi en iyi şekilde yansıtın. Hepinize başarılar diliyor, sizleri her zaman destekleyen kıymetli ailelerinize ve öğretmenlerinize de teşekkür ediyorum.
Yolunuz açık, geleceğiniz aydınlık olsun.”