Seydişehir’de gece saatlerinde başlayan ve ilçe genelinde etkili olan kar yağışının ardından belediye ekipleri aralıksız çalışıyor. Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve Makine İkmal Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kar nedeniyle sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi için ana arterler, sokaklar, hastane ve sağlık ocakları bahçeleri ile yaya kaldırımlarında kar küreme ve solüsyon çalışmaları yürütüyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, ekiplerin sahada özveriyle çalıştığını belirterek, “Uzun zamandır hasret kaldığımız bereketli kar şehrimizde etkisini gösterdi. Ana ve ara yollarda, kaldırımlarda ve şehir meydanlarında kar temizliği çalışmalarımız devam ediyor. Olası buzlanmaya karşı tüm önlemlerimizi aldık ve almaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizden ricamız zorunlu olmadıkça kış lastiği takmadan ve zincirsiz trafiğe çıkmamalarıdır” ifadelerini kullandı.

Başkan Ustaoğlu, çalışmaların sabahın erken saatlerinden itibaren devam ettiğini ve ekiplerin sosyal hayatın aksamaması için yoğun mesai harcadığını vurguladı.