Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Konya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Necmettin Koç, düzenlenen resmi törenle görevine başladı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde gerçekleştirilen karşılama töreninde Necmettin Koç; emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürleri tarafından karşılandı.
Törenin ardından makamına geçen İl Emniyet Müdürü Koç, birim amirleriyle bir araya gelerek Konya’nın genel asayiş durumu ve yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.
Göreve başlamasının ardından açıklamalarda bulunan Necmettin Koç, Konya’nın “huzur şehri” kimliğini korumak için tüm personelle birlikte azim ve kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca teşkilatın vatandaş odaklı hizmet anlayışını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini vurguladı.