Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve şehrimizde misafir olan Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, Kapı Camii’nde Konyalılarla birlikte Berat Kandili'nin bereketine ortak oldular.
Mübarek Berat gecesinde, Konya İl Müftüsü Ali Öge ve Şeyh İkrime Sabri tarafından Gazze ve mazlum milletler için dua edildi. Ayrıca güçlü Türkiye ve insanlık için de dualar edildi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Mübarek Berat Gecesi bereketini Kapı Camii'nde hemşehrilerimizle birlikte yaşadık. Şehrimizde misafir olan Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri ile birlikte Gazze için, mazlum milletler için, güçlü Türkiye ve insanlık için dua ettik" dedi.

Program sonrasında Başkan Altay, cami çıkışında Konyalılarla sohbet ederek, Berat Kandili’nin manevi atmosferini paylaştı.