Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Şeref Alemdar ve yönetim kurulu üyeleri, Konya’daki belediyelerde görev yapan sendika üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Meram ve Karatay ilçe belediyelerinde çalışan memurlarla bir araya gelen Alemdar, sendika olarak bu ziyaretleri sürdüreceklerini belirtti. Alemdar, “Şube başkan yardımcımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte belediyelerdeki sendika üyesi memur arkadaşlarımızı ziyaret edip görüş alışverişinde bulunduk. Yeni yıl hediyelerimizi takdim ettik. Misafirperverlikleri için tüm üyelerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Türk Yerel Hizmet-Sen’in devletin ve milletin her an yanında olduğunu vurgulayan Alemdar, üyeleri iş yerlerinde ziyaret etmeye devam edeceklerini ifade etti.