Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Kurban Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren müstesna zamanlar olduğuna dikkat çekti. Bayram coşkusunu sevdiklerimizle paylaşırken, yardımlaşma ruhunun canlı tutulması gerektiğini vurgulayan Başkan Ustaoğlu, hemşehrilerine önemli mesajlar verdi.
Başkan Ustaoğlu, “Sevgi ve hoşgörünün, dayanışma ve yardımlaşmanın en yüksek noktaya ulaştığı Kurban Bayramı’na bir kez daha hep birlikte erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek şu ifadeleri kullandı:
“Bayramlar, bizlere bir arada olmanın, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak hoşgörü ve sevgiyle dolu bir yaşam sürmenin önemini hatırlatır. Bayramı sevdiklerimizle coşkuyla geçirirken, toplumun her kesimine el uzatmayı, yardımlaşma ruhunu canlı tutmayı da ihmal etmemeliyiz.”
“KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRELİM”
Başkan Hasan Ustaoğlu, bayramların kırgınlıkların sona ermesi ve kardeşliğin güçlenmesi için büyük bir fırsat sunduğunu belirterek şöyle devam etti:
“Manevi atmosferi yüksek bu mübarek günleri bir vesile olarak görmeli; dargınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı ve kızgınlıklarımızı unutarak, yardımlaşmayı artırmalı, kardeşlik duygularımızı daha da pekiştirmeliyiz.”
“TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK”
Seydişehir Belediyesi olarak vatandaşların huzur içinde bir bayram geçirebilmesi adına gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Ustaoğlu, şu uyarıda da bulundu:
“Birlikte sorumluluk alarak, bayramın sevincini hüzne dönüştürmemek için gereken hassasiyeti göstermeliyiz.”
Başkan Ustaoğlu, mesajını şu sözlerle tamamladı:
“Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”