Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi, seri hâlinde başlattığı “Konya Divanı” programının ilkini AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan’ın katılımıyla gerçekleştirdi.
ASKON Konya Şubesi tarafından yapılan açıklamada, programda Konya’nın geleceğine yönelik projelerden sanayicilerin yaşadığı sorunlara, tarım ve su başta olmak üzere şehrin temel meselelerine kadar birçok önemli konunun, üyelerin yoğun katılımıyla istişare edildiği belirtildi.

Açıklamada, “Ortak aklın, güçlü diyalogların ve samimi bir atmosferin hâkim olduğu bu buluşmanın Konya’mız için hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyoruz” denilerek, katkıları dolayısıyla AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan’a teşekkür edildi.
ASKON Konya Şubesi, “Konya Divanı” buluşmalarını aynı kararlılık ve istikrarla sürdürmeye devam edeceklerini de kamuoyuyla paylaştı.