Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu’da 4 yıl boyunca görev yapan Kaymakam Eflatun Can Tortop için düzenlenen veda programında bir araya geldi.
Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Pekyatırmacı, Kaymakam Tortop’un görev süresi boyunca ilçeye önemli katkılar sunduğunu belirterek, “Bazı görevler vardır, sadece makamla yapılmaz. Sayın Kaymakamımız da Selçuklumuzda bunu en güzel şekilde ortaya koymuştur” ifadelerini kullandı.

Pekyatırmacı, Tortop’un görev süresince ortaya koyduğu emek, gayret ve samimiyete teşekkür ederek, “Bugün kendisine elveda değil, iyi ki yollarımız kesişti diyoruz” dedi.
Kaymakam Eflatun Can Tortop’a yeni yaşamında sağlık ve huzur temennisinde bulunan Pekyatırmacı, Selçuklu’nun kendisini her zaman güzel hatıralarla anacağını vurguladı.