Konya
Açık
1°
Aksaray
Açık
0°
Karaman
Açık
1°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri NEÜ’lü Öğrenciler Bodrum’da Konya Sofrası Kurdu: Madalyalarla Döndüler

NEÜ’lü Öğrenciler Bodrum’da Konya Sofrası Kurdu: Madalyalarla Döndüler

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Uluslararası Gastro Bodrum Festivali’nden madalyalarla döndü.

Okunma Süresi: 1 dk

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Meslek Yüksekokulu (MYO) Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı öğrencileri, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cemil Uslu rehberliğinde katıldıkları Uluslararası Gastro Bodrum Festivalinde sergiledikleri performansla büyük beğeni topladı.

Jüri üyelerinin çoğunluğunu dünyaca ünlü şeflerin oluşturduğu festivalde, NEÜ’lü genç şef adayları bireysel ve ekip kategorilerinde aldıkları altın, gümüş ve bronz madalyalarla üniversitelerine gurur yaşattı.

Altın Tabak Bodrum’dan Geldi

"Restoran Balık Tabağı" kategorisinde Elif Nur Karpuz altın madalyaya uzanırken; Melike Karagöz "Başlangıç Tabağı", Fatmagül Ertuğrul ise "Restoran Kuzu Yemeği Tabağı" kategorilerinde gümüş madalya kazandı. Yunus Emre Beggi ise bronz madalyayla başarıya katkı sağladı.

Ekipte de Madalya Geldi

Festivalin en heyecanla takip edilen bölümlerinden biri olan Üniversiteler Arası Ekip Yarışması’nda Kenan Bedir, Senanur Ölmez ve Ercan Yasan’dan oluşan NEÜ takımı, uyumlu çalışmaları ve özgün sunumlarıyla gümüş madalya kazanarak dikkat çekti.

Meram MYO Müdürü Doç. Dr. Süleyman Doğu, öğrencilerin elde ettiği başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu dereceler, üniversitemizin aşçılık eğitimindeki kalitesini ortaya koyuyor. Genç yeteneklerimizi ve onlara yol gösteren Cemil hocamızı tebrik ediyorum,” dedi.

Tören sonunda öğrencilere ve Öğr. Gör. Cemil Uslu’ya teşekkür belgeleri takdim edildi.

Yorumlar
m
metint42 6 ay önce
Bravo gençler, pırıl pırılsınız. Yimek nası yapılır nası yinir bu eğitimlere çok ihtiyaç var bu bölgede bi ara Fethiye'ye de gelin!
BEĞENME
0
CEVAPLA