AK Parti Konya İl Başkanlığı’nın Yerel Yönetimler Toplantısı, Karatay Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda, yerel yönetim çalışmaları ve şehir hizmetleri ele alındı.
Toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı katıldı.
Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan Özgökçen, Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü belirtti. Güçlü yerel yönetimler, güçlü şehirler ve güçlü Türkiye hedefiyle ilerlediklerini ifade eden Özgökçen, milletin emanetini daha ileriye taşıma kararlılığını vurguladı.