Konya
Açık
5°
Aksaray
Açık
6°
Karaman
Parçalı bulutlu
6°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konyalılar müjdeyi Altay duyurdu! 39 milyon dağıtılıyor

Konyalılar müjdeyi Altay duyurdu! 39 milyon dağıtılıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sosyal destek çalışmalarına Mayıs ayında da devam etti.

Okunma Süresi: 1 dk

Konya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sosyal destek çalışmalarına Mayıs ayında da devam etti. Bu kapsamda, 31 ilçede yaşayan 10.818 ailenin sosyal kartlarına toplam 39 milyon 870 bin TL tutarında destek ödemesi yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, hemşehrilerimizin her zaman yanındayız. Mayıs ayında da 10.818 ihtiyaç sahibi ailemizin sosyal kartlarına destek ödemelerini gerçekleştirdik. Tüm ailelerimize bereketli olsun." açıklamasında bulundu.

Sosyal kart uygulamasıyla ihtiyaç sahibi aileler, anlaşmalı marketlerden temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Belediye, bu uygulamayla hem yerel esnafı destekliyor hem de ailelerin ihtiyaçlarını daha hızlı ve kolay şekilde karşılamasını sağlıyor.

Yorumlar
E
Engelli vatandaş 7 ay önce
%49 engelliyim. 1 ay önce sosyal kartımın süresinin uzatılması için dilekçe yazdım.Telefonla bilgi verilmedi,bugün sosyal destek merkezine gittiğimde,uygun görülmedi cevabı verildi.Gerekçesini sordum, cevap yok.Evime incelemeye gelinmedi.Engelliye yapılan yardımı kesmek için fırsat kollayan,suryesizlerin sosyal kartla abur cubur aldığı düzende adalet olmaz.Ayrıca ben ŞEHİT yakınıyım.Yaptığınız bu haksızlık karşısında ALLAH'IN MAHKEMESİNDE hasabınını vereceksiniz.
BEĞENME
0
CEVAPLA
D
Dogrulari duymak suclulari rahatsiz eder 7 ay önce
Bu bir hizmet degil paranin kime gittigi belli degil o kadar yardima muhtac insan kotu ekonomi ev kirasi konyada 20 bin asgari ucret 22 bin kalici cozum yok malesef
BEĞENME
0
CEVAPLA
R
Ramallah haktan 7 ay önce
Arkadaşlar biz 4 kişilik bir aileyiz ihtiyac sahibiyiz defalarca başvuru yaptık her defasında aranan kriterlere uymadığımız msj geldi bu imkansızlıklarla çocuğumun biri üniversite diğeri lisede okuyo insanlarla dalga gecmeyin
BEĞENME
0
CEVAPLA
N
Nurten Gökmen 7 ay önce
Yazıklar olsun milleti dilenci yapın sonrada sosyal tardımın çok yaptık diye öğünün
BEĞENME
0
CEVAPLA
T
Tağutu red, Allah'a iman et 7 ay önce
Engellilere karşı tavrı var belediyenin galiba Suriyelilere araştırma bile olmadan destek veriliyor ben engelli bir vatandaşım hiç bir gelir yok emeklilik yok mal yok para yok benim kartım iptal edilmiş bide kalkmış reklam yapıyorlar
BEĞENME
0
CEVAPLA