AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcısı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Mustafa Uzbaş, AK Parti’nin üye sayısındaki artışa ilişkin değerlendirmede bulundu.
Uzbaş, AK Parti’nin yalnızca bir siyasi parti değil, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük ailesi olduğunu vurgulayarak, “AK Parti diye yazılır, Türkiye’nin en büyük ailesi diye okunur. Bu büyük ailenin bir üyesi ve neferi olmaktan her zaman onur duyduk, gurur duyduk” ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamada, 2025 Temmuz–2026 Ocak döneminde AK Parti’nin üye sayısında önemli bir artış yaşandığına dikkat çekilirken, bu artışın milletin partiye olan güveninin ve desteğinin açık bir göstergesi olduğu belirtildi.
Uzbaş, AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmaları, milletle kurulan güçlü bağ ve hizmet odaklı siyaset anlayışının bu artışta etkili olduğunu ifade ederek, emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.