Konya
Az bulutlu
2°
Aksaray
Parçalı bulutlu
4°
Karaman
Az bulutlu
2°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konyalı üretici tarlasına dev ay ve yıldız çizdi

Konyalı üretici tarlasına dev ay ve yıldız çizdi

Konya’nın Kulu ilçesine bağlı Kırkkuyu Mahallesi’nde Salih Kesen’in tarım arazisine traktörüyle çizdiği ay-yıldızlı Türk bayrağı, görenleri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

MUHABİR: Hatice Esra Bedenli
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın Kulu ilçesine bağlı Kırkkuyu Mahallesi’nde Salih Kesen’in tarım arazisine traktörüyle çizdiği ay-yıldızlı Türk bayrağı, görenleri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

45 dekar büyüklüğündeki tarlada oluşan dev ay-yıldız, verilen emeğin yanı sıra taşıdığı anlamla da büyük beğeni topladı. Ortaya çıkan görüntüler, vatan sevgisinin ve birlik ruhunun en güzel örneklerinden biri olarak değerlendirildi.

AK Parti Kulu İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Hemşehrimiz Salih Kesen’in tarlasına işlediği ay-yıldızlı bayrağımız, milletimizin vatanına olan bağlılığının en güzel simgelerinden biridir. Bu anlamlı çalışmasından dolayı kendisini yürekten tebrik ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yetkililer, bu tür anlamlı çalışmaların toplumsal dayanışmayı ve milli birlik duygusunu güçlendirdiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *