Ereğli Belediyesi tarafından Belediye Nikah Salonu’nun yanına kurulan “Masal Vagonu”, düzenlenen renkli bir programla kapılarını açtı. Açılış törenine çocuklar ve aileler yoğun ilgi gösterirken, etkinlikler adeta şenlik havasında geçti.
Açılışta konuşan Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, programa gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Masal Vagonu’nun açılışını muhteşem etkinliklerle gerçekleştirdik. Yoğun ilgi gösteren tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Akpınar, programda gönüllü olarak yer alıp etkinlik düzenleyen Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Kolay, Yazar Yücel Bayar ve Halkbilimci Ummahan Sertkaya başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Çocuklarımızın hayal dünyasını zenginleştirecek bu güzel projede emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Masal Vagonu’nun, önümüzdeki günlerde de çeşitli etkinliklerle çocukları ağırlamaya devam edeceği belirtildi.




