Konya
Kapalı
-0°
Aksaray
Kapalı
0°
Karaman
Kapalı
-0°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da tabela tartışması! Belediye başkanından açıklama geldi

Konya'da tabela tartışması! Belediye başkanından açıklama geldi

Konya'da Akşehir Belediye Başkanı A. Nuri Köksal, belediye hizmetlerinin tabela ve isimlerle değil, halkın gönlünde karşılık bulması gerektiğini belirterek, yapılan hizmetlerin bir görev olduğunu vurguladı.

MUHABİR: Fatih Talayhan
Okunma Süresi: 2 dk

Konya'nın Akşehir ilçesinde bulunan Akşehir Kültür Merkezi'ndeki tabelanın kaldırılması tartışmalara neden oldu.

Akşehir Belediye Başkanı A. Nuri Köksal, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Köksal açıklamasında şunları kaydetti:

"Hastane yapıldıktan sonra 11 yıl boyunca açılmayan Alpaslan Türkeş Bulvarı, altyapısı da bitirilerek Dr. A. Nuri Köksal'ın belediye başkanlığı döneminde yapılmıştır yazıp bulvarın başına assak doğru olur mu? Tabii ki hayır.

Bu işleri şahıslar kendi ceplerinden değil kurumlar yapmaktadır halkın bütçesinden. Ve yapılan hizmetler bir lütuf değildir görevdir. Ayrıca kurumlar partilerin değil halkındır. Bu temel ilkeyi hala hazmedemeyenler AKM şu başkan zamanında şu kadar sürede yapılmıştır tabelasını kaldırmamızı eleştiriyorlar. Öyle düşünecek olunursa Açık Hava Tiyatrosu şu başkanın, Hayvan Pazarı o başkanın, Dudu Kadın Çarşısı bu başkanın döneminde yapılmıştır şeklinde oralara da tabela asmak gerekir ki bunun sonu yoktur.

Elbette her belediye başkanı döneminde Akşehir için az ya da çok hizmetler yapılmıştır. Yeri geldiğinde isim isim de anıyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. Yalnız iyi bilinmelidir ki; başkanların hizmetleri tabelalarda değil halkın gönlünde yaşar. Ona da tarih karar verir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *