reklam
reklam
Konya
Açık
16°
Aksaray
Az bulutlu
16°
Karaman
Açık
17°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da öğrenciler ve velilerden Gazze’ye destek: Kermes gelirleri bağışlanacak!

Konya'da öğrenciler ve velilerden Gazze’ye destek: Kermes gelirleri bağışlanacak!

Konya’daki okullarda düzenlenen ‘Bir Okul, Bin Umut; Gazze Kermesi’ ile öğrenciler, öğretmenler ve veliler Gazze’ye destek için ürünlerini satışa sunuyor.

MUHABİR: Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Okunma Süresi: 1 dk

Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde, Gazze’nin yeniden inşasına destek sağlamak amacıyla başlatılan “Bir Okul, Bin Umut; Gazze Kermesi” kapsamında Konya genelinde okullarda kermesler düzenlenmeye devam ediyor.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde, öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanı sıra ahlaki ve vicdani yönlerinin de desteklenmesi hedefiyle gerçekleştirilen kermeslerde, öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından hazırlanan ürünler satışa sunuldu.

Gönüllülük esasına dayalı olarak düzenlenen kermeslerden elde edilen gelirlerin, Gazze’ye ulaştırılarak bölgedeki insani yardım çalışmalarına katkı sağlaması amaçlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *