reklam
reklam
Konya
Açık
9°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
12°
Karaman
Açık
11°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da öğrenciler hem eğlendi hem sosyal becerilerini geliştirdi

Konya’da öğrenciler hem eğlendi hem sosyal becerilerini geliştirdi

Konya’da Genç Ar-Ge programı kapsamında 150 öğrenci, Apa Barajı Spor Tesisleri’nde hem eğlendi hem de sportif ve sanatsal atölyelerle yeni deneyimler kazandı.

MUHABİR: Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Genç Ar-Ge programı kapsamında, Karatay Prof. Dr. Fuat Sezgin Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri, 07 Ekim 2025 tarihinde Apa Barajı Spor Tesisleri’nde keyifli ve öğretici bir gün geçirdi.

Etkinliğe katılan 150 öğrenci, gruplar hâlinde düzenlenen farklı atölyelere katılarak hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı. Program kapsamında oryantring, geleneksel çocuk oyunları, branş oyunları gibi sportif aktivitelerle birlikte seramik boyama gibi sanatsal çalışmalar da yer aldı.

Gün boyu süren etkinlik, Spor Konya tarafından sağlanan modern ve güvenli ortamda öğrencilerin fiziksel becerilerini geliştirmelerine, takım çalışması ve stratejik düşünme gibi sosyal becerilerini pekiştirmelerine katkı sağladı.

Etkinlik, öğrencilerin hem eğlenerek öğrenmesini hem de sosyal ve sportif yeteneklerini geliştirmesini amaçlayan başarılı bir organizasyon olarak değerlendirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *