Konya
Parçalı az bulutlu
-3°
Aksaray
Açık
-4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
-2°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da kurtarma operasyonu! Vatandaşlar yaylada mahsur kaldı

Konya'da kurtarma operasyonu! Vatandaşlar yaylada mahsur kaldı

Konya’nın Bozkır ilçesinde Üçpınar Yaylası Sultan Pınarı mevkisinde yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlara belediye ve jandarma ekipleri tarafından başarılı bir kurtarma çalışması gerçekleştirildi.

MUHABİR: Şeyma Şen
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın Bozkır ilçesine bağlı Üçpınar Yaylası Sultan Pınarı mevkisinde, yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlara Bozkır Belediyesi ekipleri ve Jandarma tarafından müdahale edildi.

Karla kaplanan yayla yolunda mahsur kalan vatandaşlara ulaşan ekipler, zorlu hava ve arazi şartlarına rağmen koordineli bir çalışma yürüterek vatandaşların güvenli şekilde kurtarılmasını sağladı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, kurtarma çalışmalarında görev alan ekiplere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Üçpınar Yaylası Sultan Pınarı mevkisinde yoğun kar yağışına yakalanan ve mahsur kalan vatandaşlarımıza, belediye ekiplerimiz ve jandarmamızla birlikte ulaştık. Soğuk havaya rağmen sıcak yüreklerle çalışan, vatandaşımızı sağ salim kurtaran tüm ekibimize yürekten teşekkür ediyorum. Mahsur kalan vatandaşlarımıza geçmiş olsun.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *