Konya
Açık
26°
Aksaray
Açık
26°
Karaman
Parçalı bulutlu
26°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da konserler başlıyor! Eypio, Emre Fel ve Derya Uluğ geliyor

Konya’da konserler başlıyor! Eypio, Emre Fel ve Derya Uluğ geliyor

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, bu yıl 18'incisi düzenlenecek Beyşehir Göl Festivali'nin konser programını duyurdu.

MUHABİR: Hatice Esra Bedenli
Okunma Süresi: 1 dk

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, bu yıl 18'incisi düzenlenecek Beyşehir Göl Festivali'nin konser programını duyurdu. 22-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde, birbirinden ünlü sanatçılar Beyşehirlilerle buluşacak.

Başkan Bayındır yaptığı açıklamada, Beyşehir'in kültürel hayatına katkı sağlayan ve birlik beraberliği güçlendiren festivalin bu yıl da dolu dolu geçeceğini belirterek, vatandaşları etkinliklere davet etti.

Festival kapsamında 22 Temmuz'da Eypio, 23 Temmuz'da Gökhan Namlı, 24 Temmuz'da Derya Uluğ, 25 Temmuz'da Emre Fel ve 26 Temmuz'da Semicenk sahne alacak. Tüm konserler saat 22.00'de Vuslat Parkı'nda gerçekleştirilecek.

Müziğin ve festival coşkusunun bir araya geleceği organizasyona tüm Beyşehirliler ile şehre gelecek misafirleri davet eden Bayındır, "18. Beyşehir Göl Festivali'nde buluşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *