Konya
Parçalı bulutlu
5°
Aksaray
Kapalı
3°
Karaman
Açık
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da istenmeyen görüntüler! Engelli bireyler için yapılan park bu halde!

Konya'da istenmeyen görüntüler! Engelli bireyler için yapılan park bu halde!

Konya'da Selahattin Eyyubi Engelsiz Parkı, bazı kişi veya kişilerce kirletildi. Belediye başkanı görüntüleri, "Bu tür duyarsızlıklar kabul edilemez" diyerek paylaştı.

MUHABİR: Şeyma Şen
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın Kulu ilçesinde Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, parkların kirletilmesine sert tepki gösterdi.

Başkan Sertdemir, Selahaddin Eyyubi Engelsiz Parkı’na zarar verildiğini ifade ederek şu açıklamada bulundu:

"Bu tür duyarsızlıklar kabul edilemez. Gece gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarımızın emeğiyle tertemiz hale getirilen parklarımızın, bazı sorumsuz kişiler tarafından kirletilmesi hepimizi derinden üzmektedir. Bu, sadece bir çevre kirliliği değil; aynı zamanda emek hırsızlığıdır.

Selahaddin Eyyubi Engelsiz Parkı gibi çocuklarımıza ve özel bireylerimize armağan ettiğimiz alanların hor kullanılması, alın terine saygısızlıktır.

Hemşehrilerimiz çevremizi kirletenleri bize bildirsinler. Parkımızda yapılan bu duyarsızlık ile alakalı olarak ekiplerimiz tespit çalışmalarını sürdürüyor ve gerekli cezai işlemleri uygulayacağız. Temiz bir Kulu için hep birlikte mücadele edelim."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *