Konya
Parçalı bulutlu
5°
Aksaray
Kapalı
7°
Karaman
Hafif yağmur
7°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da gençler bir araya geliyor, şehir için fark yaratıyor!

Konya'da gençler bir araya geliyor, şehir için fark yaratıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, LİMAN Gönüllüleri Platformu’nun tanıtımında gençlerin topluma faydalı projelerde öncü rol üstlendiğini vurguladı.

KAYNAK: Konya Büyükşehir Belediyesi
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Lise Medeniyet Akademisi (LİMA) öğrencileri tarafından kurulan “LİMAN Gönüllüleri Platformu” tanıtım programına katıldı. Büyükşehir Taş Bina Kültür Sanat’ta düzenlenen programda genç gönüllüler gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı ve tanıtım videosu izlendi.

Başkan Altay, gençlerle ilgili projelerde imkanlar oluşturmanın önemine dikkat çekerek, ilme ve irfana yatırımın kalıcı değerler yarattığını vurguladı. Altay, “Güç ve kudret zamanla unutulur, fikir üretenler unutulmaz. Gençlerimizle ilgili meselelerde imkanlar oluşturmaya çalışıyoruz; çünkü işi yapan sizlersiniz” dedi.

LİMAN’ın Konya’nın önemli markalarından biri olma yolunda ilerlediğini ifade eden Altay, gönüllülüğün hem topluma hem de bireylere fayda sağladığını belirtti. Ayrıca sosyal medya bağımlılığına dikkat çekerek gençlerin bir araya gelmesinin ve gönüllü hareketlere katılmasının değerini vurguladı.

Başkan Altay, sorumluluğun sadece kendi ülkemize değil, dünyadaki ihtiyaç sahibi çocuklara da yönelik olduğunu söyleyerek, gençlerin bu bilinçle hareket etmesini önemsediğini dile getirdi. Program sonunda LİMAN Gönüllüleri Platformu temsilcilerine sertifikaları verildi ve gençler, toplumun farklı alanlarında faaliyet göstermeye devam edeceklerini taahhüt etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *