Konya
Açık
-0°
Aksaray
Açık
-1°
Karaman
Açık
-0°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da Genç MÜSİAD’dan birlik ve dayanışma iftarı

Konya’da Genç MÜSİAD’dan birlik ve dayanışma iftarı

Genç MÜSİAD Konya Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı, şube binasında gerçekleştirildi.

MUHABİR: Hatice Esra Bedenli
Okunma Süresi: 1 dk

Genç MÜSİAD Konya Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı, şube binasında gerçekleştirildi. Programa, MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Mahmut Asım Elliiki ile çok sayıda Genç MÜSİAD üyesi katıldı.

Rahmet, bereket ve kardeşlik ayı Ramazan’ın manevi atmosferinde gerçekleşen buluşmada, MÜSİAD Konya Şubesi üyeleri aynı sofrada bir araya geldi. Yoğun katılımla düzenlenen programda birlik ve dayanışma mesajları ön plana çıktı.

Programda konuşan Başkan Mahmut Asım Elliiki, aynı sofranın etrafında buluşmanın taşıdığı manevi değere dikkat çekti. Elliiki, MÜSİAD ailesinin yalnızca ticari faaliyetlerde değil, gönül bağında da güçlü bir birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurguladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar programı, katılımcıların Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu birlikte yaşamasıyla sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *