Engelli derneklerinin temsilcileri ile engelli vatandaşlar, Konya Valisi İbrahim Akın’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Vali Yardımcısı Fatmagül Dalmış ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Topal da hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında engelli bireylerle yakından ilgilenen Vali Akın, misafirleriyle sohbet ederek günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlar ve talepleri hakkında bilgi aldı. Engelli vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Vali Akın, kamu kurumlarının bu doğrultuda yürüttüğü çalışmaların önemine dikkat çekti.

Engelli bireylerin toplumsal hayata aktif katılımının büyük önem taşıdığını vurgulayan Vali İbrahim Akın, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik her türlü çalışmanın desteklenmeye devam edeceğini ifade etti. Vali Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür etti.