Konya
Açık
7°
Aksaray
Açık
5°
Karaman
Açık
9°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da eğitim ve Ramazan buluşması: Mekpan Panel iftar programı düzenledi

Konya’da eğitim ve Ramazan buluşması: Mekpan Panel iftar programı düzenledi

Mekpan Panel, Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri, personeli ve ailelerini düzenlediği iftar programında bir araya getirerek eğitim desteklerine teşekkür etti.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

Mekpan Panel, Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu idarecilerini, öğretmenlerini, personelini ve ailelerini düzenlediği iftar programında bir araya getirdi. Akyokuş Kasrı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, eşi Emine Katırcı, Konya Vali Yardımcıları Aydın Erdoğan ve Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Valilik Özel Kalem Müdürü Ebubekir Uygur, okul müdürü Gürkan Çetin, okul idarecileri, öğretmenler ve personel aileleriyle birlikte katıldı.

İftar programı, Celalettin Hakan Katırcı Camii İmam Hatibi tarafından gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek, öğretmenlerin geleceğin çocuklarının eğitimindeki kutsal görevine dikkat çekti. Katırcı, “Ülkemizin geleceği nesiller sizlerin elinde şekilleniyor. Mekpan Panel olarak eğitimi her yönüyle desteklemeye devam edeceğiz. Ramazan ayının İslam Âlemine, devletimize, milletimize ve sizlere hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Gürkan Çetin ise, Mekpan Panel’e teşekkür ederek, Celalettin Hakan Katırcı’nın okul ve öğretmenlere sağladığı destekleri vurguladı. Çetin, “Celalettin Bey, öğrencilerimize burs desteği veriyor, eğitim ortamlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunuyor ve başarıları ödüllendirerek motivasyonu artırıyor. Bu katkıları için kendisine öğretmen arkadaşlarımız ve personelimiz adına teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Celalettin Hakan Katırcı’ya, okula verdiği desteklerden dolayı okul müdürü Gürkan Çetin tarafından hat sanatıyla yazılmış Maşallah tablosu hediye edildi.

Program, katılımcılara hem manevi hem de sosyal anlamda keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *