Konya
Parçalı bulutlu
5°
Aksaray
Kapalı
3°
Karaman
Açık
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da bu mahalleler susuz kalacak!

Konya'da bu mahalleler susuz kalacak!

Konya’nın Köyceğiz ve Yaka Mahallesi’nde 9 Eylül Salı günü yapılacak şebeke çalışmaları nedeniyle 09.00 – 18.00 saatleri arasında basınç düşüklüğü ve kısmi su kesintileri yaşanacak

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada, şehirde bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Açıklamada, Köyceğiz Mahallesi Köyceğiz Caddesi’nde yapılacak içme suyu ve tatlı su şebeke borularının yenilenmesi kapsamında bağlantı çalışmalarının gerçekleştirileceği belirtildi.

Bu çalışmalar nedeniyle 9 Eylül Salı günü 09.00 – 18.00 saatleri arasında bölgede basınç düşüklüğü ve kısmi su kesintilerinin yaşanacağı bildirildi. Etkilenecek bölgeler arasında Köyceğiz Mahallesi’nin bir kısmı ve Yaka Mahallesi yer alıyor.

Konya AKOM yetkilileri, vatandaşların günlük yaşamlarında aksaklık yaşamamaları için gerekli tedbirleri almalarını önemle rica etti. Yetkililer ayrıca, kesintinin sadece planlı çalışmalar kapsamında gerçekleşeceğini ve su hizmetlerinin çalışmaların tamamlanmasının ardından normale döneceğini vurguladı.

Vatandaşların özellikle bu süre zarfında su kullanımı konusunda dikkatli olmaları ve ihtiyaçlarını önceden planlamaları önerildi. Yetkililer, çalışmaların vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve şebeke altyapısını güçlendirmek amacıyla yürütüldüğünü belirterek, anlayış ve iş birliği için teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *