Konya
Açık
2°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da bir sosyal proje daha: 800 aileye destek sağlandı - Konya Haber

Konya’da bir sosyal proje daha: 800 aileye destek sağlandı - Konya Haber

Konya’da sosyal projelere bir yenisi daha eklendi

Okunma Süresi: 1 dk

Konya Haber: Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde Cihanbeyli Belediyesi ve Cihanbeyli Ziraat Odası tarafından 800 aileye yönelik kümes hayvanı desteğinde bulunuldu.

Hayata geçirilen proje ile ilgili olarak Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Sosyal projelerimize bir yenisini daha ekledik. Ziraat Odamız ile ortaklaşa yürüttüğümüz ‘Gezen Tavuk Projesi’ ile 800 ailemize kümes hayvanı desteğinde bulunduk. Bir taraftan Cihanbeyli’ye dev eserler kazandırırken diğer yandan da sosyal projelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Cihanbeyli Ziraat Odası Başkanı Veysel Akbulut ise, “Cihanbeyli Ziraat Odası ve Cihanbeyli Belediyesi olarak bir sosyal proje daha gerçekleştirdik gezen tavuk organik yumurta projemize destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür ederim bu projenin devamı gelecek inşallah” diye konuştu.

Yorumlar
D
Doğru haber 2 yıl önce
Desteğin aslı yok tavuklar geldi ziraat odasına begenmediler belediye adı altında bedava dağıttılar çoğu kesip yemek için aldı bilinçsiz bı dağıtım oldu apartmandaki adam ne tavuğu besleyecek ise ????
BEĞENME
0
CEVAPLA