Konya
Kapalı
-3°
Aksaray
Parçalı bulutlu
-3°
Karaman
Kapalı
-0°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da belediyeden vatandaşlara müjde! Bayramdan sonra çalışmalar başlıyor

Konya'da belediyeden vatandaşlara müjde! Bayramdan sonra çalışmalar başlıyor

Cihanbeyli’de doğalgaz yatırımları onaylandı! 40 km’lik yeni hat ile 1.500 aboneye doğalgaz sağlanacak. Çalışmalar bayram sonrası başlıyor.

Okunma Süresi: 1 dk

Cihanbeyli Belediyesi, ilçeye doğalgaz altyapısının genişletilmesiyle ilgili müjdeli haberi duyurdu. Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya’nın Enerya Konya Bölge Müdürü Selma Delikan ile yaptığı görüşme sonucunda önemli gelişmeler yaşandı.

Yapılan açıklamaya göre, doğalgaz yatırımlarının onay süreci tamamlandı ve müteahhit firmalar belirlendi. Çalışmaların bayramdan sonra başlayacağı açıklandı. Bu kapsamda yaklaşık 40 kilometrelik yeni hat inşa edilerek 1.500 yeni aboneye doğalgaz hizmeti sunulması hedefleniyor.

ABONELİK SÜRECİ BAŞLADI!

Doğalgaz abonelik başvuruları Enerya Ofisi üzerinden alınmaya başlandı. Yetkililer, vatandaşları geç kalmadan abonelik işlemlerini tamamlamaya davet etti.

TÜM MERKEZ MAHALLELERİ KAPSIYOR!

Bu büyük yatırım yalnızca Köprübaşı Mahallesi ile sınırlı kalmayıp, Cihanbeyli’nin tüm merkez mahallelerini kapsıyor.

Doğalgaz hizmetine geçiş süreciyle ilgili güncellemeler için Cihanbeyli Belediyesi ve Enerya Ofisi’nden bilgi alınabileceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *