Konya’nın Seydişehir ilçesinde, Alaylar 1 Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın sırasında apartman sakinleri güvenlik amacıyla tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre, Osman Y. ve ailesinin yaşadığı dairenin çocuk odasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden aile durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangını kontrol altına alırken, apartmanın diğer dairelerinde oturanlar güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Yangından etkilenen 6 kişiye olay yerinde müdahale edilirken, durumu ağır olan 3 kişi ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yangının çıkış nedeni hakkında inceleme başlatıldı.