Konya
Parçalı bulutlu
5°
Aksaray
Kapalı
3°
Karaman
Az bulutlu
6°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da Analig Cimnastik Heyecanı Başladı

Konya’da Analig Cimnastik Heyecanı Başladı

Konya'da 11 ilden 110 sporcunun katıldığı Analig Cimnastik 1. Etap 4. Grup Müsabakalarının açılış seremonisi Yunus Emre Uyar Cimnastik Salonu’nda yapıldı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Konya, 28-29 Haziran 2025 tarihleri arasında önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Yunus Emre Uyar Cimnastik Salonu’nda düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Cimnastik 1. Etap 4. Grup Müsabakaları, coşkulu bir açılış seremonisi ile başladı.

11 farklı ilden gelen 110 sporcu, dereceye girebilmek için iki gün boyunca kıyasıya mücadele edecek.

Açılış seremonisine katılan Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, yaptığı konuşmada tüm sporculara ve takım kafilelerine başarılar dileyerek, Konya’nın her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu vurguladı.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, organizasyonun fair-play ruhu içerisinde, centilmence mücadelelere sahne olmasını temenni ettiklerini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *