AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Selman Özboyacı, Mehmet Baykan, Latif Selvi ve Mustafa Hakan Özer, Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş’u makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar, din hizmetlerinin etkinliği ve toplumla buluşma faaliyetleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Konya milletvekilleri, Başkanlık bünyesinde sürdürülen projeler hakkında bilgi alırken, kurumun ülke genelindeki hizmetlerine yönelik değerlendirmeler de ele alındı.
Milletvekilleri, Safi Arpaguş’a yeni dönemde yürüteceği çalışmalarda başarılar dileyerek, her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade etti.
Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş ise nazik ziyaretlerinden dolayı Konya milletvekillerine teşekkür ederek, din hizmetlerinin daha etkin ve kapsayıcı şekilde yürütülmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.